Ajánló

Legfrissebb album

Nova 2015 csoportkepSok szeretettel várunk nyári gyülekezeti hetünkre mindenkit, aki szeretné Istent jobban megismerni, és a testvéri közösséget ápolni, mélyíteni.

Idén is a jól bevált helyszínt választottuk, a Zala megyei Nova községben, a Csicsergő Panzióban lesz a szállásunk.

A hét időpontja: 2020. július 19-25. (vasárnap estétől szombat délelőttig).

 

További információk alább:

 

Nova meghivo 2020 

 

Dióhéjban arról, hogyan is zajlik egy-egy ilyen hét, mire számítson az, aki most először csatlakozna az évek óta visszatérők népes és lelkes csapatához:

Vasárnap délután indulunk le a zala megyei Novára autókkal, egyénileg. Akinek nincsen saját autója, azoknak is mindig jutott hely valaki más autójában. Az első közös program a vasárnap esti vacsora.

Azután a hét mind az öt napján az alábbiak szerint zajlanak az események:

  • svédasztalos reggeli
  • bibliatanulmányozás kis (8-10 fős) csoportokban
  • délelőtti előadás, majd utána annak megbeszélése közösen vagy kisebb-nagyobb csoportokban
  • meleg ebéd
  • délutáni szabad program: a héten 1-2 napon szokott lenni ajánlott közös program, úgymint csapatversenyek, vagy autós/gyalogos kirándulás, egyébként tényleg szabadidő van
  • meleg vacsora
  • esti áhitat

Péntek este közös szalonnasütéssel zárjuk a hetet. Az utolsó, szombati napon délelőtt vagy ebéd után szoktunk összepakolni és hazaindulni.

A panzióban kis szobákban vagyunk elszállásolva, melyekhez mind tartozik WC, zuhanyzó is. A fiatalok sátrazhatnak a tó füves partján, nekik a ház oldalában található külön mellékhelyiség zuhanyzóval.

A terület sok lehetőséget ad a kikapcsolódásra, elvonulásra, beszélgetésre. A terület közepén kis tavacska terül el, melyben csónakázni, horgászni lehet, ill. egy elkerített részén fürdeni is. A kisebbeknek homokozó, a nagyobbaknak strandröplabda és focipálya áll rendelkezésére játék céljából. Van egy kis erdei tornapálya is különböző tornaszerekkel. A panzióban pingpongozásra, biliárdozásra és csocsóra is van lehetőség.

A panzió melletti erdős területen rögtön neki lehet indulni sétálni, kirándulni, akár csak a közeli kilátóig, akár messzebb is.

 

Az előző évek gyülekezeti heteinek fényképes beszámolói megtekinthetők a képgalériában.